Customs and taxes

Onze prijzen zijn doorgaans inclusief alle belastingen. Voor de meeste Europese landen worden geen extra kosten in rekening gebracht. Als je echter buiten de Europese Unie gevestigd bent, kan jouw zending onderhevig zijn aan extra belastingen. Deze kosten zijn vaak specifiek voor elk geval en moeten daarom individueel worden besproken.

Het is belangrijk op te merken dat sommige landen beperkingen of verboden kunnen hebben op de invoer van bepaalde producten. We raden aan om je vertrouwd te maken met de specifieke invoereisen en beperkingen voor de producten die je wilt bestellen. Als een voedingssupplement verboden is in jouw land of regio, kan het worden teruggestuurd naar ons, in beslag worden genomen of tijdens douaneprocedures worden beschadigd, wat kan resulteren in niet-levering. Als je pakket wordt teruggestuurd, zullen we het betaalde bedrag terugbetalen, maar houd er rekening mee dat dit proces 6 tot 10 weken kan duren en dat de verzendkosten niet worden vergoed. Douanevoorschriften in verschillende landen kunnen onze zendingen voor lange tijd vasthouden op basis van hun voorschriften, waarover wij geen controle hebben.

Houd er rekening mee dat er geen vaste levertijd is, maar als je bestelling wordt verzonden via PostNL, ontvang je in de ochtend van de leveringsdag leveringsmeldingen. Om tijdige communicatie te garanderen, verstrek ons alsjeblieft je geldige contactgegevens, zoals een mobiel telefoonnummer en/of e-mailadres. Je ontvangt updates over de verwachte levertijd via de verstrekte contactgegevens. Houd er rekening mee dat hoewel we levertijden schatten, deze kunnen veranderen als gevolg van verschillende factoren. In gevallen buiten onze controle, kunnen we geen verantwoordelijkheid nemen voor wijzigingen in de levertijd.

Als jouw pakket wordt verzonden via PostNL en je het niet ontvangt zoals verwacht, kun je het trackingnummer gebruiken om de locatie van je pakket te controleren. Als je niet thuis was op het moment van levering, kan het zijn dat de medewerkers van PostNL het bij jouw buren hebben achtergelaten. In het zeldzame geval dat jouw levering zoekraakt en tracking geen informatie biedt, neem dan contact met ons op met je trackingnummer. We zullen proberen het probleem op te lossen door contact op te nemen met PostNL, maar dit proces kan enkele dagen in beslag nemen.

#replace title#